Για το φύλλο ραβιόλι 8 αυγά,500 γρ. αλεύρι Για την σάλτσα 1 φρέσκια τομάτα, 2 κ.γ. σκόρδο πολτοποιημένο, 50 γρ. κρουτόν, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Για την γέμιση 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο, 1 πιπεριά κόκκινη σε καρέ, 100 γρ. γαρίδες καθαρισμένες, 1 κ.γ. harissa, 50 γρ. φέτα Για την γαρνιτούρα 5 ελιές Καλαμών φιλεταρισμένες, 50 γρ. καρδιές από σπανάκι, 50 γρ. Μετσοβόνε, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||