ΜΥΔΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΟΥΖΟ (ΒΙΝΤΕΟ)



500 γρ. Μύδια
50 γρ. Μάραθο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι
50 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. χυμό λεμονιού
50 γρ. ούζο
αλάτι, πιπέρι μαύρο

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν και πάρουν ενα ωραίο χρωματάκι.Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μύδια με τον μάραθο και τα ανακατεύουμε να βγάλει τα αρώματα του ο μάραθος.Σβήνουμε με χυμό λεμόνι και ούζο και θα τα αφήσουμε με κλειστό καπάκι για 3 λεπτά.Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με λεμονάκι.


Κύριο Συστατικό : Μύδια
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Περί Τίνος


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV