250γρ. κόκκινα φασόλια 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης 2 κουταλιές αλεύρι 5 κουταλιές ελαιόλαδο πάπρικα και αλάτι |
||||||
|
||||||
250γρ. κόκκινα φασόλια 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης 2 κουταλιές αλεύρι 5 κουταλιές ελαιόλαδο πάπρικα και αλάτι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |