1 κιλό κολιό 300 γρ. γαλέτα 1 πορτοκάλι λίγο κουρκουμά λίγο θαλασσινό αλάτι λίγο αλεύρι 500 γρ. αλμύρα (ή γλιστρίδα) 1 κρεμμύδι φρέσκο 80 γρ. αμύγδαλο ψίχα λίγο λάδι λίγο λεμόνι |
||||||
|
||||||
1 κιλό κολιό 300 γρ. γαλέτα 1 πορτοκάλι λίγο κουρκουμά λίγο θαλασσινό αλάτι λίγο αλεύρι 500 γρ. αλμύρα (ή γλιστρίδα) 1 κρεμμύδι φρέσκο 80 γρ. αμύγδαλο ψίχα λίγο λάδι λίγο λεμόνι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |