ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΦΡΕΣΚΑ



4 κομμάτια στήθος από κοτόπουλο χωρίς κόκκαλα
4 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο
1/2 κιλό κρεμμυδάκια
4 καρότα μικρά κομμένα σε κυβάκια
2-3 κουταλιές σούπας άνηθο
1-2 πράσα
1/2 φλιτζάνι ζωμός κότας
αλάτι
πιπέρι

Κόβετε τα πράσα και τα κρεμμυδάκια σε λεπτές ροδέλες.Πλένετε και στεγνώνετε το κοτόπουλο με χαρτί κουζίνας. Ζεσταίνετε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι με καπάκι και σωτάρετε το κοτόπουλο 10 λεπτά και από τις δύο πλευρές. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι,τα κρεμμυδάκια, τα πράσα και τα καρότα και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 4-5 λεπτά. Κατόπιν προσθέτετε τον άνηθο και το ζωμό κότας. Κλείνετε με το καπάκι του και τα αφήνετε όλα μαζί να σιγοβράσουν 20 λεπτά. Αυτό το φαγητό μπορείτε να το σερβίρετε με άσπρο ρύζι. (Μπορείτε να μειώσετε τους χρόνους ψησίματος χρησιμοποιώντας χύτρα ταχύτητας).


Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 35 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV