ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΑΛΦΡΕΝΤΟ


500 γρ. μακαρονάκι
1/4 φλιτζ. βούτυρο
125γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος αχτύπητη
πιπέρι

Λιώνετε το βούτυρο στην κατσαρόλα, προσθέτετε την κρέμα και την παρμεζάνα. Τα ζεσταίνετε καλά χωρίς να τα βράσετε. Βράζετε τα μακαρονάκια και τα στραγγίζετε. Τα ρίχνετε στην κατσαρόλα και τα ανακατεύετε καλά με το μείγμα της κρέμας. Τα ζεσταίνετε για λίγα λεπτά και τα σερβίρετε ζεστά με μπόλικο μαύρο πιπέρι.


Κύριο Συστατικό : μακαρονάκι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV