6 μέτρια λαβράκια (περίπου 400 γρ. το καθένα) 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κιλό χόρτα άγρια 500 γρ. μάραθο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 2 αυγά χυμός 2 λεμονιών αλεύρι άνηθος αλάτι πιπέρι |
||||||
|
||||||
6 μέτρια λαβράκια (περίπου 400 γρ. το καθένα) 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κιλό χόρτα άγρια 500 γρ. μάραθο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 2 αυγά χυμός 2 λεμονιών αλεύρι άνηθος αλάτι πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |