ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΦΡΕΣΚΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ



4 μπακαλιάροι
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
40 γρ. βούτυρο
2 κουταλιές μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι
ψιλοκομμένος μαϊντανός

Καθαρίζετε καλά τον μπακαλιάρο,τον πλένετε και τον τοποθετείτε μέσα σε ταψί που το έχετε βουτυρώσει. Αλείφετε τα ψάρια με τη μουστάρδα και τα ραντίζετε με το κρασί. Καθαρίζετε και κόβετε τα κρεμμυδάκια σε φέτες και τα ρίχνετε πάνω από τον μπακαλιάρο. Τοποθετείτε το βούτυρο σε κομματάκια πάνω από την επιφάνεια των ψαριών,ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και το βάζετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς. Ψήνετε τα ψάρια περίπου 15’. Τα βγάζετε και τα πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.


Κύριο Συστατικό : Μπακαλιάρος
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης:
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνο
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV