ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΝΙ 4 κότσια αρνιού(300 γρ. το κάθε ένα) 1 κρεμμύδι κομμένο στα 4 1 καρότο κομμένο στα δυο 1 κλωνάρι σέλερυ 1 κεφάλι σκόρδο κομμένο στη μέση 2 ντομάτες μικρές κομμένες στη μέση 1 φύλλο δάφνης 2 κομμάτια αστεροειδή γλυκάνισο 1 μπουκάλι άσπρο κρασί Ελαιόλαδο ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΙΤΑ 1 κιλό βλίτα (μόνο τα φύλλα) ½ σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο 1 ντομάτα ξεφλουδισμένη ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 6 φλιτζάνια ζωμό από το αρνί 200ml ελαιόλαδο αλατοπίπερο φρεσκοτριμμένο |
||||||
|
||||||