Για την ζύμη των Φρέσκων ραβιόλι: 400 γρ. Κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 κ.σ. αλάτι, 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 4 αυγά, Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το λάδι τσίλι: 1/4 φλ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη Για το λάδι δυόσμου: 1 φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 1 ματσάκι δυόσμου ψιλοκομμένο Για την γέμιση: 1.5 κιλό σπανάκι, 1 κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη, 1/2 μικρό φινόκιο ψιλοκομμένο, 200 γρ. Τυρί Manchego, 2 αυγά ομελέτα, 1 φλ. Λευκό ξηρό κρασί, Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι |
||||||
|
||||||