Για την σάλτσα: Ντομάτα 300γρ, Κρεμμύδι 100γρ, Ζάχαρη, Σκόρδο 1 σκελίδα, Αλάτι, Πιπέρι, Πιπεριά κόκκινη 50γρ, Πάπρικα Υλικά για το κριτσίνι: Ελαιόλαδο 30γρ, Πράσινη ελιά 100γρ, Αλεύρι 130γρ, Αλεύρι ολικής 150γρ, Μεταλλικό νερό 130γρ, Αλάτι χοντρό Υλικά για το μπριάμ: Μελιτζάνα 50γρ, Κολοκύθι 50γρ, Κρεμμύδι εσαλότ 20γρ, Πατάτα 50γρ, Θυμάρι, Τσάιβ, Κάπαρη 10γρ, Αλάτι, Πιπέρι Υλικά για την κάπαρη: Κάπαρη 20γρ, Ηλιέλαιο Υλικά για το λαυράκι: Λαυράκι 150γρ, Αλάτι, Πιπέρι |
||||||
|
||||||