500 γρ. Στήθος γαλοπούλας αλεύρι για τηγάνισμα αλάτι και πιπέρι 1 χτυπημένο αυγό 2 κουταλιές σούπας λάδι 25 γρ. βούτυρο 4 φέτες ζαμπόν 125 γρ. Μπελ Παέζε ή Μοτσαρέλα, σε λεπτές φέτες φυλλαράκια μαϊντανού για γαρνίρισμα |
||||||
|
||||||
500 γρ. Στήθος γαλοπούλας αλεύρι για τηγάνισμα αλάτι και πιπέρι 1 χτυπημένο αυγό 2 κουταλιές σούπας λάδι 25 γρ. βούτυρο 4 φέτες ζαμπόν 125 γρ. Μπελ Παέζε ή Μοτσαρέλα, σε λεπτές φέτες φυλλαράκια μαϊντανού για γαρνίρισμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |