2 φιλέτα από Ελάφι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.γ. Μουστάρδα αλάτι και φρεσκοτριμμένα πιπέρια Για την κρούστα 120 γρ. φιστίκι Αιγίνης 80 γρ. γαλέτα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 5 κλωναράκια μαϊντανό 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη Για την σάλτσα 5 κ.σ. βούτυρο Φρέσκο 1/2 μπουκάλι κόκκινο ξηρό κρασί 2 καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια 1 κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κυβάκια 100 βούτυρο Φρέσκο 10 γρ. κακάο αλάτι και φρεσκοτριμμένα πιπέρια |
||||||
|
||||||