ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ



1 κοτόπουλο του 1 1/2 κιλού περίπου
2 κρεμμύδια
1 κόκκινη πιπεριά
3 πράσινες πιπεριές
1/2 ποτήρι φρέσκος πουρές ντομάτας
πιπέρι και αλάτι
λάδι

Πλένετε και κόβετε σε 8 κομμάτια το κοτόπουλο. Το ροδίζετε σε ένα τηγάνι με λάδι. Μόλις ψηθεί και από τις δύο πλευρές το βγάζετε και το φυλάσσετε. Κόβετε τις πιπεριές σε κύβους και χοντροκόβετε τα ξεφλουδισμένα κρεμμύδια. Στο υπόλοιπο λάδι που ροδίσατε το κοτόπουλο σοτάρετε τα κρεμμύδια και την πιπεριά. Μόλις μαραθούν προσθέτετε την ντομάτα. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε λίγο νερό. Το αφήνετε σε χαμηλή φωτιά για 10’ περίπου. Προσθέτετε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα γυρίζετε για να μην κολλήσουν. Τα αφήνετε να ψηθούν για 15’ ακόμη. Τα σερβίρετε ζεστά.

kotopoulo me piperies
Κύριο Συστατικό :
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης:
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 35 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV