ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ



4 φιλέτα ψαρονέφρι
8 κομμάτια λιαστής ντομάτας
1 ματσάκια ρόκα
αλάτι-πιπέρι

Ανοίγουμε τα φιλέτα και τα χτυπάμε με πλάστη μέχρι να γίνουν λεπτά. Τα αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια τα τα γεμίζουμε με λιαστή ντομάτα και μερικά φύλλα ρόκας. Τα κλείνουμε και τα τοποθετούμε στη σχάρα. Κάθε πλευρά χρειάζεται ψήσιμο 4-5`. Γαρνίρουμε με ρύζι.

ucook.gr
Κύριο Συστατικό : ψαρονέφρι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Σχάρα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV