125 γρ. αλεύρι 1/4 κουταλάκι γλυκού αλάτι 2 μικρά αυγά 1 κουταλιά σούπας λάδι 150 γρ. γάλα 6 κουταλιές σούπας νερό Για τη γέμιση: 250 γρ. βρασμένο, ψιλοκομμένο και στραγγισμένο σπανάκι 250 γρ. τυρί ρικότα ή μυζήθρα 25 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 1 χτυπητό αυγό τριμμένο μοσχοκάρυδο αλάτι και πιπέρι Για το γαρνίρισμα: 25 γρ. βούτυρο 3 κουταλιές σούπας τριμμένη παρμεζάνα 5 κουταλιές σούπας ζωμός κότας |
||||||
|
||||||