![]() | ||||||
![]() ½ κιλό μύδια με κέλυφος 300 γρ. ρύζι μπονέτ 200 γρ. μύδια (ψίχα) 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά πράσινη Αλάτι, πιπέρι άσπρο Κονιάκ – ούζο 2 κρεμμύδια ξερά Λεμόνι Ελαιόλαδο |
||||||
![]()
|
||||||
![]() | ||||||
![]() ½ κιλό μύδια με κέλυφος 300 γρ. ρύζι μπονέτ 200 γρ. μύδια (ψίχα) 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά πράσινη Αλάτι, πιπέρι άσπρο Κονιάκ – ούζο 2 κρεμμύδια ξερά Λεμόνι Ελαιόλαδο |
||||||
![]()
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |