ΡΕΒΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

500 γρμ. Ρεβίθια
2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική Σόδα
2 μέτρια ψιλοκομμένα Κρεμμύδια
1 ματσάκι ψιλοκομμένος Μαϊντανός
1 Αυγό προαιρετικά
1 φλυτζάνι τσαγιού Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
για τηγάνισμα Λάδι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Μουσκεύετε τα ρεβύθια σε χλιαρό νερό με σόδα για 12 με 14 ώρες. Τα στραγγίζετε, τα πλένετε πολύ καλά και τα αλέθετε στο μύλο των λαχανικών ή σε μίξερ. Προσθέτετε τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό, το αυγό και το αλατοπίπερο. Ανακατεύετε καλά και πλάθετε το μίγμα σε κεφτέδες. Αλευρώνετε τους ρεβυθοκεφτέδες και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι.

ΡΕΒΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
Κύριο Συστατικό : Ρεβίθια
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 12 Ώρες
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Μάριος Γλύκας


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV