ΑΡΑΚΑΣ ΛΑΔΕΡΟΣ



1 κιλό αρακά
5 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι λάδι
1/3 ματσάκι άνηθο
αλάτι και πιπέρι

Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι,Ρίχνετε τον αρακά και τον άνηθο. Προσθέτετε το νερό και Αλατοπιπερώνετε.Χαμηλώνετε τη φωτιά μέχρι να βράσει περίπου 30'.


Κύριο Συστατικό : Αρακάς
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV