ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΟΚΦΟΡ



4 μοσχαρίσια φιλέτα(αρκετά χοντρά)
50 γρ. τυρί ροκφορ
1 κούπα κρέμα γάλακτος μαγειρικής(ρευστή)
2 κουταλιές λευκό ξηρό κρασί
2 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι και μαύρο τριμμένο πιπέρι

Ζεσταίνετε το ταψάκι του φούρνου για 7’.
Αλείφετε με λάδι τα φιλέτα και τα ροδίζετε για 2’ και 30’’.
Τα αλατοπιπερώνετε και τα φυλάσσετε ζεστά.

Βάζετε στο ταψάκι το υπόλοιπο λάδι, το τυρί, την κρέμα και βράζετε την σάλτσα για 3’ και 30’’.
Ανακατεύετε συχνά.
Σερβίρετε τα φιλέτα συνοδευόμενα με τη σάλτσα ροκφόρ.

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΟΚΦΟΡ
Κύριο Συστατικό : Μοσχαρίσια φιλέτα
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Αμερική
Χρόνος Προετοιμασίας: 7 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 8 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team



blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV