4 μοσχαρίσια φιλέτα(αρκετά χοντρά) 50 γρ. τυρί ροκφορ 1 κούπα κρέμα γάλακτος μαγειρικής(ρευστή) 2 κουταλιές λευκό ξηρό κρασί 2 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι και μαύρο τριμμένο πιπέρι |
||||||
|
||||||
4 μοσχαρίσια φιλέτα(αρκετά χοντρά) 50 γρ. τυρί ροκφορ 1 κούπα κρέμα γάλακτος μαγειρικής(ρευστή) 2 κουταλιές λευκό ξηρό κρασί 2 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι και μαύρο τριμμένο πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |