ΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ



1 κιλό αρακάς
1 σακούλα αγκινάρες κατεψυγμένες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα ντομάτα
2 κουταλιές της σούπας πελτέ
2 φλιτζάνια λάδι
1/3 ματσάκι άνηθο
αλάτι και πιπέρι

Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι.Ρίχνετε την ντομάτα, τον πελτέ και 2 φλιτζάνια νερό και αφήνετε να πάρει βράση. Ρίχνετε τον αρακά, τις αγκινάρες και τον άνηθο και αλατοπιπερώνετε.Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους,περίπου 30'.


Κύριο Συστατικό : Aρακάς, Aγκινάρες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV