ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΟΓΚΡΑΝΤΕΝ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κουνουπίδι μέτριο
150 γρ. φέτα
2 αυγά
Θυμάρι
πιπέρι άσπρο
150 γρ. κρέμα γάλακτος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βράζουμε το κουνουπίδι καλά, σχεδόν να λιώσει και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά.
Ανακατεύουμε την φέτα, το κουνουπίδι, τα αυγά, το θυμάρι και την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει ένας σφιχτός χυλός.
Γεμίζουμε με το μείγμα ένα πυρίμαχο σκεύος βουτυρωμένο και ψήνουμε στους 180οC για 20 λεπτά.

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΟΓΚΡΑΝΤΕΝ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ
Κύριο Συστατικό : Κουνουπίδι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 1
Πηγή : New Line


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV