ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΓΚΟ ΣΕ ΚΑΡΥ



8 χοιρινές μπριζόλες (100γρ. η καθεμία)
1 μεγάλο ώριμο μάνγκο
2 κουταλιές κάρυ σε σκόνη
2 κουταλιές πιπερόριζα (τζίντζερ)
2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι και μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ανάβετε το γκριλ. Αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες και τις καρυκεύετε με τη μισή ποσότητα τζίντζερ και κάρυ. Ξεφλουδίζετε το μάνγκο,αφαιρείτε το κουκούτσι και το κόβετε σε κομματάκια. Ρίχνετε το μισό λάδι σε ένα ταψί και τηγανίζετε τις μπριζόλες για 5’. Ανακατεύετε το μάνγκο με την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάτε μαζί στο μίξερ. Αλατοπιπερώνετε και νοστιμίζετε με το υπόλοιπο τζίντζερ και κάρυ. Γυρίζετε τις μπριζόλες,προσθέτετε τη σάλτσα μάνγκο και ψήνετε για 5’ με το γκριλ αναμμένο. Τις σερβίρετε ζεστές και μπορείτε να τις συνοδεύσετε με ρύζι.

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΓΚΟ ΣΕ ΚΑΡΥ
Κύριο Συστατικό : χοιρινές μπριζόλες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV