ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ



4 μεγάλες μοσχαρίσιες μπριζόλες
2 πιπεριές Φλωρίνης
χυμός ενός λεμονιού
3 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Ξεφλουδίζετε και χτυπάτε τις σκελίδες σκόρδο σε ένα γουδί. Στίβετε το λεμόνι και φυλάτε το χυμό του. Σε μια βαθιά πιατέλα, βάζετε τις μπριζόλες, τις περιχύνετε με το λάδι και το χυμό, και τις καλύπτετε με τα λιωμένα σκόρδα. Στο μεταξύ, ζεσταίνετε τη σχάρα. Όταν θερμανθεί, τοποθετείτε τις μπριζόλες. Κάθε φορά που τις γυρίζετε, τις αλείφετε με τη μαρινάδα. Έτσι, θα ξεροψηθούν εξωτερικά αλλά θα μείνουν μαλακές στο εσωτερικό. Πριν τις βγάλετε από τη σχάρα, τις πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Τις διατηρείτε ζεστές. Ψήνετε και τις πιπεριές, τις ξεφλουδίζετε, τις κόβετε σε λωρίδες και συνοδεύετε το κρέας.

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ
Κύριο Συστατικό : Μοσχαρίσιες μπριζόλες
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Σχάρα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV