ΑΡΝΙ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ



1 ½ κιλά μπούτι ή σπάλα αρνίσια
1 κιλό και 200 γραμ. φασολάκια καθαρισμένα
6 φέτες μπεικον, κομμένες σε κομμάτια
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
6 κουταλιές νέα φυτίνη
το χυμό από 1 μέτριο λεμόνι
1 κουταλάκι knorr aromat
1 κύβο μυρωδικών knorr “κρεμμύδι & μαϊντανός"
αλάτι και πιπέρι

Σοτάρετε το κρέας και το κρεμμύδι με τη νέα φυτίνη ώσπου να ροδοκοκκινίσουν. Προσθέτετε το μπέικον και τα αφήνετε να ψηθούν σε σιγανή φωτιά για 30' περίπου. Προσθέτετε τα φασολάκια, το Aromat και πιπέρι, δύο φλιτζάνια νερό και τον κύβο μυρωδικών και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 30'. Όταν το φαγητό είναι έτοιμο, αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνετε το χυμό λεμονιού. Σερβίρετε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Αρνί, Φασολάκια
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 5
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV