ΑΡΝΙ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ



1 κιλό αρνί
1 φλιτζάνι λάδι
2 λεμόνια
1 κουταλιά ρίγανη
αλάτι και πιπέρι

Αλατοπιπερώνετε το αρνί. Πασπαλίζετε με ρίγανη. Το βάζετε στην κατσαρόλα και το περιχύνετε με το λαδολέμονο. Ψήνετε σε μέτριο φωτιά προσθέτοντας μία φορά ένα φλιτζάνι ζεστό νερό. Ψήνετε μέχρι να μείνει με το λάδι του περιπου 1 ώρα.


Κύριο Συστατικό : Αρνί
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα & 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 5
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV