ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΓΙΑΧΝΙ



1 κιλό φασολάκια φρέσκα
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα ντομάτα
2 κουταλιές της σούπας πελτέ
1 φλιτζάνι λάδι
3 σκελίδες σκόρδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
3 μεγάλες πατάτες
αλάτι και πιπέρι

Πλένετε τα φασολάκια. Καθαρίζετε τις ίνες και τις άκρες τους. Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε τα φασολάκια και το σκόρδο. Ρίχνετε την ντομάτα, τον πελτέ και 2 φλιτζάνια νερό και αφήνετε να πάρει βράση. Προσθέτετε τις πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια. Προσθέτετε το μαϊντανό και αλατοπιπερώνετε. Βράζετε για περίπου 40 λεπτά και χαμηλώνετε τη φωτιά μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους.


Κύριο Συστατικό : Φασολάκια
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 45 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV