ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

4 φιλέτα κοτόπουλο
500 γρ. μπρόκολο
2 ασπράδια αυγών
4 κουταλιές φρυγανιά
παρμεζάνα τριμμένη
δυόσμος
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε ελαφρώς σε λίγο ελαιόλάδο για 5 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν.
Βράζουμε το μπρόκολο για 10 λεπτά και τον κάνουμε πουρέ. Δηλαδή, προσθέτουμε τα ασπράδια αυγών, την φρυγανιά, παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και δυόσμο και ανακατεύουμε.
Καλύπτουμε τα φιλέτα με το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και φρέσκα φύλλα σαλάτας.


Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι , Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV