ΦΙΛΕΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΦΩΛΙΤΣΕΣ ΚΑΝΤΑΪΦΙ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

8 φέτες φιλέτο χοιρινό ελαφρώς χτυπημένο
200 γρ. φύλλο κανταΐφι
200 γρ. ανθότυρο
50 γρ. κεφαλογραβιέρα
μαϊντανό ψιλοκομμένο
άνηθο ψιλοκομμένο
20 γρ. βούτυρο λιωμένο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ανοίγουμε το φύλλο κανταΐφι. Τοποθετούμε στην άκρη του το μείγμα από ανθότυρο, κεφαλογραβιέρα, μαϊντανό, άνηθο και βούτυρο. Τυλίγουμε σε ρολό και το κόβουμε σε 8 κομμάτια. Ψήνουμε στον φούρνο στους 180οC για 20 λεπτά.
Παράλληλα αλατοπιπερώνουμε το χοιρινό φιλέτο και σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο και από τις δυο πλευρές για 2 λεπτά.
Ολοκληρώνουμε το ψήσιμο στο φούρνο μαζί με το κανταΐφι για 10 λεπτά.
Σερβίρουμε στο πιάτο σχεδιάζοντας ένα πύργο, εναλλάξ, 1 φέτα κανταϊφι και 1 φέτα φιλέτο.

ΦΙΛΕΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΦΩΛΙΤΣΕΣ ΚΑΝΤΑΪΦΙ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
Κύριο Συστατικό : Φιλέτο χοιρινό
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι , Φούρνο
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NewLine


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV