1 κόκκινη πιπεριά, χωρίς τους σπόρους και κομμένη σε κύβους 1 εκατοστού 1 κίτρινη ή πορτοκαλί πιπεριά, χωρίς τους σπόρους και κομμένη σε κύβους 1 εκατοστού 1 μικρή μελιτζάνα, κομμένη σε χοντρούς κύβους 2 κολοκυθάκια, κομμένα σε χοντρούς κύβους 75 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 15 ml ψιλοκομμένο μαϊντανό 5 ml αποξηραμένη ρίγανη ή ματζουράνα 250 γρ. μικρά ντοματάκια πομοντόρι, αποφλοιωμένα και κομμένα κατά μήκος 2 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένο 350-400 γρ. ξηρές αχιβάδες αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι 4-6 φρέσκα ανθάκια ματζουράνας ή ρίγανης για γαρνίρισμα |
||||||
|
||||||