ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ



1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 λεμονόκουπα
1/4 φλιτζάνι λάδι
1 κονσέρβα ντοματάκια
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1 κρεμμύδι
1/4 φλιτζάνι κρασί
αλάτι, πιπέρι

Πλένετε το κοτόπουλο και τo τρίβετε με μία λεμονόκουπα. Βάζετε το λάδι να κάψει. Προσθέτετε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί. Προσθέτετε το κοτόπουλο και τσιγαρίζετε όσο μπορείτε. Σβήνετε με κρασί και προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ. Αλατοπιπερώνετε. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει γιά περίπουυ 1 ώρα μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ
Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα & 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV