ΧΟΙΡΙΝΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ



8 μπριζόλες χοιρινές λεπτές χωρίς κόκκαλο
Για τη μαρινάδα
1 κουτ. σογια σως
1 κουτ. ελαιολαδο
λίγο τριμένο πιπέρι
Γέμιση
1 κουτ. ελαιόλαδο
1 σκόρδο
λίγο τζιντζερ
1 καρότο
σέλινο
1 κόκκινη πιπεριά
1 κουτ. σόγια σως
1 κουτ. σησαμέλαιο
2-3 φρεσκα κρεμμυδάκια
4 μανιτάρια
2 κουτ. βουτυρο
λιγο σουσάμι

Κόβουμε τις μπριζόλες σε 2 μακρόστενα κομμάτια. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει κ προσθέτουμε το τζιντζερ και το σκόρδο. Αφού τσιγαριστούν προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά περίπου. Βγάζουμε τη γέμιση και την τοποθετούμε με προσοχή στις μπριζόλες. Κατόπιν τις τυλίγουμε και για να παραμείνει το σχήμα του ρολού βάζουμε μια οδοντογλυφίδα. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και βάζουμε τα ρολάκια. Τα βγάζουμε αφού έχουν ροδίσει. Σερβίρουμε ζεστά τα ρολά και ρίχνουμε τη μαρινάδα που έχουμε ετοιμάσει (ενώνοντας και χτυπώντας τα υλικά για τη μαρινάδα μεταξύ τους).



Κύριο Συστατικό : Μπριζόλες Χοιρινές
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV