Για τον κόκκορα 1 τμχ Φιλέτο κόκκορα Υλικά για βινεγκρέτ 60 ml Λάιμ 1 κουτ. Γλυκού Μουστάρδα 300 ml Ελαιόλαδο Υλικά για ριζότο Ρύζι Arborio Ζωμός μανιτάριού Αλάτι Πιπέρι Βούτυρο Παρμεζάνα Σκόρδο Κρεμμύδι Κρασί Εστραγκόν Τσάιβς Μανιτάρια σοταρισμένα |
||||||
|
||||||
Για τον κόκκορα 1 τμχ Φιλέτο κόκκορα Υλικά για βινεγκρέτ 60 ml Λάιμ 1 κουτ. Γλυκού Μουστάρδα 300 ml Ελαιόλαδο Υλικά για ριζότο Ρύζι Arborio Ζωμός μανιτάριού Αλάτι Πιπέρι Βούτυρο Παρμεζάνα Σκόρδο Κρεμμύδι Κρασί Εστραγκόν Τσάιβς Μανιτάρια σοταρισμένα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |