1 κουνέλι γύρω στα 1.200 γρ. 2/3 νεροπότηρου λάδι 1 κρεμμύδι μεγάλο χυμός 3 μεσαίων λεμονιών 1 κουταλιά σούπας θυμάρι ή ένα κουτ. του γλυκού ρίγανη αλάτι, πιπέρι 1 κρασοπότηρο άσπρο κρασί |
||||||
|
||||||
1 κουνέλι γύρω στα 1.200 γρ. 2/3 νεροπότηρου λάδι 1 κρεμμύδι μεγάλο χυμός 3 μεσαίων λεμονιών 1 κουταλιά σούπας θυμάρι ή ένα κουτ. του γλυκού ρίγανη αλάτι, πιπέρι 1 κρασοπότηρο άσπρο κρασί |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |