Για την σος Μαγιονέζα σκόρδου 1/2 Κούπα τσαγιού μαγιονέζα 1 Σκελίδα σκόρδο 1/8 Κουταλάκι του γλυκού πάπρικα\ Για τον σολωμό 1/2 Κούπα του τσαγιού κουςκους 2/3 Κούπα του τσαγιού χυμό πορτοκάλι 200 Γρ Σολωμός 300 Γρ σπανάκι κατεψυγμένο 2 Αυγά 2 Σκελίδες σκόρδο 1 Κουταλάκι του γλυκού κύμινο 1/2 Κουταλάκι του γλυκού πιπέρι μαύρο 1 Κουταλάκι του γλυκού αλάτι 3 Κουταλιές τις σούπας ελαιόλαδο |
||||||
|
||||||