ΓΛΩΣΣΑ ΨΑΡΙ ΜΕ ΚΙΜΑ & ΚΑΠΑΡΗ



2 Φιλέτα γλώσσα ψάρι
3 Τεμ μανιτάρια λευκά ψιλοκομμένα
2 Κουταλάκια του γλυκού κάπαρη
1 Κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
2 Κουταλάκια του γλυκού φρυγανιά τριμμένη
2 Κουταλιές τις σούπας κιμάς μοσχαρίσιος
1 Κουταλάκι του γλυκού λεμόνι
4 Κουταλιές τις σούπας βούτυρο
2 Κουταλιές τις σούπας ελαιόλαδο
5 Κουταλιές τις σούπας κρασί λευκό
Αλάτι-Πιπέρι

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει, προσθέτουμε μέσα στο λάδι τα μανιτάρια μας, τον κιμά μας, την κάπαρη, το θυμάρι μας, αλάτι, πιπέρι και όταν έχει τσιγαριστή ο κιμάς μας τότε ρίχνουμε μέσα το λεμόνι και το κρασί μας μέχρι να πιει τα υγρά μας. Στην συνέχεια παίρνουμε τις γλώσσες μας και βάζουμε το μείγμα μας εσωτερικά και της τυλίγουμε και τις πιάνουμε με οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξει. Τέλος παίρνουμε το τηγάνι μας και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο και όταν κάψει περνάμε το ψάρι μας από όλες της πλευρές του για 4 λεπτά το πολύ και σερβίρουμε με γιαούρτι με άνηθο.


Κύριο Συστατικό : Γλώσσα ψάρι
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 45 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Ώρες
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV