ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ



400 γρ Σολωμός
1/2 Πιπέρι καγιέν
1 Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές τις σούπας μαγιονέζα
1 Λεμόνι το χυμών του
250 γρ Φρυγανιά τριμμένη
1 Αυγό
2 Κουταλιές τις σούπας κόλιανδρος φρέσκος

Βάλτε στο microwave το Σολωμό για 3 λεπτά. Σε ένα μπολ βάζουμε το ψάρι κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια και προσθέτουμε όλα τα υλικά μας μαζί εκτος απο την φρυγανιά που κρατάμε την μισή από έξω για το πασπάλισμα που θα χρειαστούμε μετά για το τηγάνισμα 100 γρ. Αφού τα πλάσουμε σε μπιφτεκάκια τα πασπαλίζουμε με την φρυγανιά και σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι τα τηγανίζουμε και σερβίρουμε ζεστά.


Κύριο Συστατικό : Σολωμός
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV