1 κιλό μοσχάρι λαιμός ( κομμένο σε μικρά κομμάτια) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά πράσινη και 1 κόκκινη μεγάλη (κομμένη σε φέτες) 2 σκελίδες σκόρδο 50 γρ. τοματοπολτός 200 γρ. τυρί φέτα 100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο Πιπέρι κόκκινο γλυκό αλάτι πιπέρι Λίγο αλεύρι 500 γρ. κρασί κόκκινο 100 γρ. μπέικον (κομμένο σε κύβους) 200 γρ. μανιτάρια φρέσκα μικρά ολόκληρα 200 γρ. μαργαρίνη |
||||||
|
||||||