RIBEYE ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ



Ribeye
Κρεμμύδι
Σκόρδο
Κρασί
Ντέμι γκλας
Κολοκύθι
Πατάτες

Κόβουμε ένα στρογγυλό κομμάτι από το ribeye, το σοτάρουμε σ’ ένα τηγάνι, στη συνέχεια προσθέτουμε σκόρδο, κρεμμύδι, δεντρολίβανο, θυμάρι και ολοκληρώνουμε το μαγείρεμα στο φούρνο.
Σάλτσα:
Σ’ ένα τηγάνι σωοτάρουμε τα ντοματίνια, το κολοκύθι κομμένο σε σχήμα julienne και σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε demi γκλας -γιατί το κυρίως φαγητό είναι μοσχάρι και το βασικό συστατικό αυτού του ζωμού είναι κόκκαλα μοσχαριού. Βράζουμε για 3’.
Γαρνιτούρα:
Κόβουμε τις πατάτες σε σχήμα γκοφρέ και τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.


Κύριο Συστατικό : Ribeye
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Δ. Σκαρμούτσος


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV