Για 4 άτομα 2 λαβράκια των 500 γρ. φιλεταρισμένα και χωρίς το δέρμα 20 κόκκους κόλιανδρο σπασμένους 20 κόκκους λευκό πιπέρι σπασμένους 3 κουταλιές της σούπας φρέσκια ρίγανη ψιλικομμένη Αλάτι Ελαιόλαδο Για τη μαγιονέζα 2 κρόκους αυγών 1γρ. κρόκο (σε κλωστές) Κοζάνης μουλιασμένο σε 2 κουταλιές νερό για 2 ώρες Μισή σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κουταλιά μουστάρδα 250 ml ελαιόλαδο 1 κουταλιά ξύδι από κόκκινο κρασί Χυμό από μισό λεμόνι Αλάτι, πιπέρι λευκό φρεσκοτριμμένο |
||||||
|
||||||