500 γρ. λινγκουινι ή αλλα ζυμαρικα 18 φρεσκες γυαλιστερες ή κυδωνια 1/2 φλ. λευκο ξηρο κρασι 1/4 φλ. ελαιολαδο 1 κ.σ. χυμο λεμονιου 3 σκ. σκορδο ψιλοκομμενο 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1 κ.γ. θυμαρι φρεσκο ή ξηρο 1 πρεζα μπουκοβο |
||||||
|
||||||
500 γρ. λινγκουινι ή αλλα ζυμαρικα 18 φρεσκες γυαλιστερες ή κυδωνια 1/2 φλ. λευκο ξηρο κρασι 1/4 φλ. ελαιολαδο 1 κ.σ. χυμο λεμονιου 3 σκ. σκορδο ψιλοκομμενο 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1 κ.γ. θυμαρι φρεσκο ή ξηρο 1 πρεζα μπουκοβο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |