500 γρ. μακαρόνια 8 ντομάτες φουρνιστές κομμένες ζουλιέν (αποφλοιωμένες, χωρίς σπόρια κομμένες σε 4 πέταλα και στον φούρνο στους 80C για 4 ώρες, πασπαλισμένες με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, φλοίδα σκόρδου και φυλλαράκια από θυμάρι) 2 κλωναράκια λεμονόχορτο ψιλοκομμένο 150 γρ. ξινοτύρι Νάξου τριμμένο βασιλικός ψιλοκομμένος 60 ml ελαιόλαδο 25 πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες στα 4 αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο |
||||||
|
||||||