ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ



1/2 κιλό κιμά
2 φέτες ψίχα ψωμιού άσπρου μουσκεμένο σε νερό και στυμμένο
1 φλιτζάνι λάδι
1/3 ματσάκι μαϊντανό
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι
3 αυγά
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας πελτέ

Βάζετε τον κιμά σε ένα μπολ. Προσθέτετε το ψωμί, το 1 αυγό, τον μαϊντανό, το κρεμμύδι. Αλατοπιπερώνετε. Ζυμώνετε το μείγμα και πλάθετε τα γιουβαρλάκια. Τοποθετείτε τα γιουβαρλάκια σε μία κατσαρόλα. Τα σκεπάζετε με νερό. Ρίχνετε το λάδι και τον πελτέ. Αλατοπιπερώνετε. Αφήνετε να βράσουν σε μέτρια φωτιά γιά 30 λεπτά. Πρέπει να μείνουν με αρκετό ζουμί στο τέλος. Μόλις είναι έτοιμα τα αποσύρετε από τη φωτιά.


Κύριο Συστατικό : κιμάς
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV