ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ ΣΤΗ ΣΤΑΜΝΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κιλό μοσχάρι
1 κιλό αρνάκι ψαχνό
1 κιλό χοιρινό
300 γρ. πιπεριές Φλώρινας
300 γρ. πιπεριές πράσινες
300 γρ. ντομάτες
100 γρ. κρεμμύδι
4 σκελίδες σκόρδου
500 γρ. λαδοτύρι Μυτιλήνης
2 κουτ. σούπας παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Αρχικά πλένουμε καλά όλα τα κρέατα και τα κόβουμε σε κομμάτια.
Πλένουμε επίσης τα λαχανικά και τα κόβουμε κι αυτά σε μεγάλα κομμάτια.
Ανακατεύουμε τα κρέατα με τα λαχανικά και το τυρί κομμένο σε κομματάκια.
Τα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τη ρίγανη.
Τοποθετούμε το περιεχόμενο σε μικρές στάμνες ψησίματος.
Ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν τα κρέατα, δηλαδή περίπου για 4 ώρες στους 180o C.
Σερβίρουμε το πιάτο ζεστό.


Κύριο Συστατικό : Μοσχάρι , Αρνί , Χοιρινό
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 4 Ώρες
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι , Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 10
Πηγή : Mewline


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV