220 γρ. φιλέτο κοτόπουλου 50 γρ. φιστίκια Αίγινας καθαρισμένα 30 γρ. μαύρη σταφίδα Κορίνθου 20 γρ. μαυροκούκι 30 γρ. φουντούνια (σνακ) 1 κουτ. σούπας βούτυρο 2 ποτήρια σφηνάκι ρούμι Για τη σάλτσα γιαουρτιού 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 70 γρ. κρέμα γάλακτος 1 πρέζα λευκό πιπέρι 2 πρέζες αλάτι 50 γρ. άνηθο 100 ml. φρέσκο ζωμό κότας 20 γρ. κορν φλάουρ Για τον πουρέ 100 γρ. έτοιμο πουρέ πατάτας 20 γρ. κιτρινόριζα σκόνη Νερό όσο χρειαστεί |
||||||
|
||||||