ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΣΟΛΟΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΖΩΜΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
100 γρ. σολομό
100 γρ. γλώσσα φιλέτο
1 κλωνάρι μαϊντανό
1 κλωνάρι άνηθο
1 κλωνάρι βασιλικό και φύλλα δεντρολίβανο πολύ ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
3 κουταλιές αλάτι πιπέρι
Χυμό από ένα λεμόνι
Λαχανικά της αρεσκείας σας
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε ένα τηγάνι βάζουμε νερό να βράσει και προσθέτουμε τα λαχανικά, τα αρωματικά, το αλατοπίπερο και το ελαιόλαδο.
Κόβουμε σε λεπτά μπαστούνια το σολομό και τη γλώσσα.
Τα πλέκουμε σταυρωτά μεταξύ τους, σχηματίζοντας μια πλεξούδα.
Βάζουμε τη πλεξούδα ψαριού μέσα στο ζωμό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 8 λεπτά και σερβίρουμε.


Κύριο Συστατικό : Αρμπόριο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Newline


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV