ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 Μπακαλιάρο
1 κόκκινη πιπέρια Φλωρίνης
1 πράσινη πιπεριά
1 φινόκιο
1\4 σελινόριζας
1 μικρό κρεμμύδι
1 καρότο
1 κολοκύθι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
4 κομμάτια λαδόκολλας ή αντικολλητικά χαρτιά
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Χωρίζουμε τον μπακαλιάρο σε τέσσερις μερίδες. Απλώνουμε τις λαδόκολλες, βάζουμε σε καθεμία ένα κομμάτι μπακαλιάρου και αλατοπιπερώνουμε. Παράλληλα, κόβουμε τα λαχανικά ζουλιέν (σαν σπιρτόξυλα), τα ανακατεύουμε και τα τοποθετούμε πάνω από τον μπακαλιάρο. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ελαιόλαδο. Διπλώνουμε καλά τις λαδόκολλες και ψήνουμε σε καυτό φούρνο για 25’ στους 180ο C.


Κύριο Συστατικό : Μπακαλιάρος
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΔΗΣ


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV