ΜΑΡΙΝΑΤΟ ΛΑΒΡΑΚΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κιλό λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας
600 ml ελαιόλαδο
150 ml φρέσκο χυμό λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Πλένουμε τα λαβράκια και τα κάνουμε 2 φιλέτα. Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο μαζί με το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι. Με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι φιλεταρίσματος, βγάζουμε λεπτές φέτες από το λαβράκι και το ρίχνουμε μέσα στο μπολ με τη μαρινάδα. Μόλις τελειώσουμε αφήνουμε τα λαβράκια σε δροσερό μέρος για 2 ώρες περίπου και ύστερα τα τοποθετούμε στο ψυγείο.


Κύριο Συστατικό : Ζυμαρικά
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά & 2 Ώρες μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Kerasma


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV