ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΞΥΝΟΧΟΝΔΡΟ



Για το αρνί
500 γρ. Αρνί (1 χεράκι),Ελαιόλαδο,Αλάτι,Πιπέρι
Για τη σάλτσα
Σάλτσα,Κόκκινο κρασί,Ντεμι
Υλικά για σαγανάκι
Τυρί,Αλεύρι,Αυγό,Βρώμη,Παπαρουνόσπορος
Υλικά για ξυνόχονδρο
Ξυνόχονδρος,Φρέσκια ντομάτα,Ξερό κρεμμύδι,Ελαιόλαδο
Υλικά για τσιγαριαστά χόρτα
Βλήτα,Φρέσκο κρεμμύδι,Άνιθο,Μαϊντανό,Ελαιόλαδο,Αλάτι,Πιπέρι

Βήμα 1ο Ξεκοκάλισμα αρνιού. Αλατοπίπερο. Ελαφρύ σωτάρισμα σε τηγάνι με ελαιόλαδο και τελείωμα στο φούρνο στους 180 γιά 30 λεπτά. Για τη σάλτσα: σωτάρουμε το κόκαλο. Σβήνουμε με κόκκινο κρασί και προσθέτουμε ντέμι γκλάς. Βήμα 2ο Πανάρισμα τυριού με αλεύρι, αυγό και μίγμα παπαρουνόσπορου και βρώμης. Τηγανίζουμε. Βήμα 3ο Καθαρίζουμε τα βλήτα. Σωτάρουμε ελαιόλαδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, μαϊντανό. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένη ντομάτα και τα βλήτα και μαγειρεύουμε. Βήμα 4ο Ελαιόλαδο, ξερό κρεμμύδι, φρέσκια ντομάτα, ξυνόχονδρος και προσθέτουμε σιγά σιγά νερό.


Κύριο Συστατικό : Αρνί
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 40 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι , Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Δ. Σκαρμούτσος


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV