Για το σπανακόρυζο 75 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο ,100 γρ. πράσο, ψιλοκομμένο ,100 γρ. κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα ,350 γρ. φρέσκο σπανάκι, πλυμένο και καθαρισμένο ,100 γρ. κοντόκοκκο ρύζι ,100 ml λευκό ξηρό κρασί ,100 ml νερό ,1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο ,1 μικρό ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο ,1 ματσάκι Φραγκομαϊντανό, ψιλοκομμένο ,1 ματσάκι μάραθο, ψιλοκομμένο ,χυμός από 1 ½ λεμόνι ,αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι για τη σάλτσα γιαουρτιού 100 ml ζωμός ψαριού ,200 ml στραγγιστό ελληνικό γιαούρτι ,15 φύλλα δυόσμου ,αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι Για την τσιπούρα 3 τσιπούρες, 600 γρ. η καθεμία, φιλεταρισμένες (με τα κόκαλα και την πέτσα τους), αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι ,Ελληνικό ελαιόλαδο για μαγείρεμα |
||||||
|
||||||